13 februari 2017

Werkwijze

Verstuivers zijn aan slijtage onderhevig. Op een bepaald moment doen zich dan problemen voor en moeten mechanische verstuivers vervangen worden. Ze kunnen de oorzaak zijn van problemen met het inspuitsysteem. Het is echter ook mogelijk dat er nog geen symptomen waargenomen worden. De inspuitdruk kan oplopen doordat de verstuivergaten aan de binnenzijde worden ‘dichtgetimmerd’ door de verstuivernaald. Als dit aan de orde is gaat de inspuitpomp uiteindelijk kapot.

 

 

Verstuivers moeten ook worden vervangen als er grote defecten aan het inspuitsysteem zijn gerepareerd. Electro Centre Mutsaers in Tilburg reviseert uw verstuivers met originele onderdelen. Daarmee worden de optimale eigenschappen die vergelijkbaar zijn met een nieuwe verstuiver gewaarborgd. Wij reviseren naast conventionele- ook uw tweetrapsverstuivers.

 

Het kan voorkomen dat de verstuiverhouder beschadigd is en revisie niet meer mogelijk is. Voor die gevallen hebben wij een grote voorraad nieuwe verstuivers tegen gunstige prijzen klaarliggen. Voor Common Rail is een ruime sortering ruilverstuivers voorhanden. Deze worden volgens fabrieksspecificaties gereviseerd en zijn na een uitgebreide test een volwaardig alternatief. Hierdoor is makkelijk en snel over de juiste producten te beschikken, met een aantrekkelijk prijskaartje maar met hoge kwaliteit.

 

error: